Back to top

A-klinikka Oy 2017

Etusivu / A-klinikka Oy 2017

A-klinikka Oy perustettiin 6.9.2016, joten vuosi 2017 oli yhtiön toiminnan ensimmäinen kokonainen kalenterivuosi. A-klinikka Oy:n taloudellinen tilanne vuoden 2017 lopussa oli hyvä. Vuoden 2017 aikana yhtiön toiminta ja tuloksellisuus etenivät suunnitellusti.

​​A-klinikka Oy:n hallitus hyväksyi syksyllä yhtiön strategian vuosille 2017–2019. Vision mukaan A-klinikka Oy on valtakunnallisesti halutuin valinta. A-klinikka Oy:n palvelut ovat sujuvia ja niiden vaikutukset voidaan osoittaa. A-klinikka Oy luo henkilöstölle urapolun päihde- ja mielenterveyspalvelujen huippuosaajaksi. Toiminta kasvaa ja on kannattavaa.

A-klinikka Oy:n strategia rakentuu säätiön arvopohjalle. Palvelulupaukset asiakkaille ja henkilöstölle sekä laatua ja taloutta koskevat lupaukset muodostavat työn strategiset pilarit. Strategia jalkautuu toimintasuunnitelmissa, jotka kootaan palvelulupauksen näkökulmien mukaisesti.

A-klinikka Oy on valtakunnallisesti halutuin valinta. A-klinikka Oy:n palvelut ovat sujuvia ja niiden vaikutukset voidaan osoittaa.

Konsernin keskustoimisto muutti elokuussa Helsingin Länsi-Pasilasta Itä-Pasilaan Ratamestarinkadulle, jolloin A-klinikka Oy:n henkilöstö ja A-klinikkasäätiön henkilöstö muuttivat omiin erillisiin tiloihinsa. Samoin elokuussa otettiin käyttöön uusi intranet, joka on A-klinikka Oy:n ja A-klinikkasäätiön yhteinen.